Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Farvel fra alliancen

21-11-2023
Alliancen mod Social Ulighed i Sundhed ophører med udgangen af 2023. Men størstedelen af partnernes arbejde mod social ulighed i sundhed ophører ikke.

I snart fire år har vi i alliancen arbejdet for at mindske sociale ulighed i sundhed. Vi har samlet 107 partnere på tværs af organisationer og landsdele, og vi har tilsammen arbejdet på mere end 210 projekter eller initiativer til at fremme lighed i sundhed.

Det var oprindeligt planlagt, at alliancen skulle stoppe ved udgangen af 2022, men på grund af COVID-19 blev afslutningen fastsat til 31. december 2023. 

Hvad så nu?

Nu vil mange af de gode samarbejder, projekter og initiativer i alliancen fortsætte på egen hånd, og mange af alliancens partnere har allerede lagt planer for det videre arbejde mod social ulighed i sundhed.

Det sidste event i alliancen bliver afslutningskonferencen 10. januar 2024 i Fællessalen på Christiansborg. Her vil partnere i alliancen fejre fire års indsats mod ulighed i sundhed og høre mere om alliancens resultater og anbefalinger til det videre arbejde med social ulighed i sundhed.

Fra medio januar vil der ikke blive sendt flere nyhedsbreve i alliancen, og det vil ikke længere være muligt at få nye informationer på alliancens hjemmeside ulighedisundhed.dk.

Er du stadig interesseret i at læse alliancens publikationer, finde projekter og viden om social ulighed i sundhed eller se alliancens Morgen Talks? Så vil alle informationerne blive på ulighedisundhed.dk frem til og med juni 2024. 

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til alliancens ophør, er du meget velkommen til at skrive til projektkonsulent i alliancesekretariatet Sarah Auener på e-mail saraue@cancer.dk.