Gå til sygdomsliste

Kan jeg få slettet mine personoplysninger hos Kræftens Bekæmpelse?

Kræftens Bekæmpelse kan i forskellige sammenhænge behandle personoplysninger om dig. Det kan for eksempel være, hvis du er medlem eller frivillig eller på anden vis har benyttet dig af foreningens tilbud eller hvis du har givet en donation. Nogle af disse oplysninger kan vi ved lov være forpligtet til at opbevare i en given periode. Andre oplysninger er nogle, vi behandler, fordi du enten har samtykket hertil, eller fordi det er oplysninger, vi kan have en legitim interesse i at behandle. Oplysningerne kan behandles inden for et givent tidsrum og vil blive slettet herefter. 

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik. Her kan du også læse mere om, hvilke personoplysninger vi behandler om dig og i hvor lang tid, afhængig af, hvilken relation du har til os.

Læs vores privatlivspolitik

Hvis du ønsker, at vi sletter personoplysninger om dig tidligere end angivet i de frister, der ses i vores privatlivspolitik, kan du bede os hjælpe dig med det.

Benyt gerne nedenstående blanket

Der er ingen formkrav til anmodning om sletning, men det er en stor hjælp for os, hvis du vil udfylde nedenstående blanket. Dette er valgfrit, men det gør det væsentligt nemmere for os at hjælpe dig.

Din anmodning om sletning kan fremsættes digitalt ved at udfylde og indsende nedenstående blanket eller ved at kontakte os på persondata@cancer.dk. Hvis du benytter blanketten, sendes din anmodning på en sikker forbindelse.

Anmod om at få slettet dine personoplysninger: