Gå til sygdomsliste

Hvilke personoplysninger har Kræftens Bekæmpelse om mig?

Kræftens Bekæmpelse kan i forskellige sammenhænge behandle personoplysninger om dig. Det kan for eksempel være, hvis du er medlem eller frivillig eller på anden vis har benyttet dig af foreningens tilbud eller hvis du har givet en donation. Nogle af disse oplysninger kan vi ved lov være forpligtet til at opbevare i en given periode. Andre oplysninger er nogle, vi behandler, fordi du enten har samtykket hertil, eller fordi det er oplysninger, vi kan have en legitim interesse i at behandle. Oplysningerne kan behandles inden for et givent tidsrum og vil blive slettet herefter. 

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik. Her kan du også læse mere om, hvilke personoplysninger vi behandler om dig og i hvor lang tid, afhængig af, hvilken relation du har til os.

Læs vores privatlivspolitik

Du har ret til indsigt i de personoplysninger, som Kræftens Bekæmpelse har registreret om dig.

Benyt gerne nedenstående blanket

Der er ingen formkrav til anmodning om indsigt, men det er en stor hjælp for os, hvis du vil udfylde nedenstående blanket. Dette er valgfrit, men det gør det væsentligt nemmere for os at hjælpe dig.

Din anmodning om indsigt kan fremsættes digitalt ved at udfylde og indsende nedenstående blanket eller ved at kontakte os på persondata@cancer.dk. Hvis du benytter blanketten, sendes din anmodning på en sikker forbindelse.

Anmod om at få indsigt i dine personoplysninger: